WollyDoll             VlinderKracht               Lievereisbeestjes           en meer………

 

                                                                             WOLLYDOLL 

Dit empathiepopje helpt kinderen én volwassen om een akelige gebeurtenis, nare ervaring, boze of verdrietige bui te verwerken. Keer het sippe gezichtje naar je toe om het negatieve verhaal toe te laten (vertel hardop of in gedachte de gebeurtenis, je gevoel  ed. want je boos of verdrietig voelen mag er ook zijn). Draai het popje om, spiegel je aan de lach en relativeer ( bedenk waar je blij van wordt en ga weer verder want in een naar gevoel blijven hangen maakt je leefwereld erg donker)te koop in 2 formaten: groot (±16 cm) en klein (±11 cm)

De WollyDoll is te koop in 2 formaten ; groot ( +/- 16 cm.) en klein ( +/- 11 cm. ) Bij een bestelling dient u er rekening mee te houden dat ieder popje handgemaakt en dus uniek is. 

De WollyDoll is niet alleen te koop maar ook geheel naar eigen idee te maken tijdens een gezellige en ontspannen workshop. Voor kinderen, volwassenen en zeker ook erg aantrekkelijk voor ouder en kind samen. Tijdens een 2 tot 2.5 uur durende workshop kies je je vilt en garen en knip je de basisvorm. Geef je fantasie de ruimte en borduur het gezichtje aan beide kanten. Naai de vorm met de hand dicht, vullen met wat schapenwol en evt. verfraaien met haren,oren ed.

Zo ontstaat onder je handen jouw eigen unieke WollyDoll !

Vlinderkracht

  Je hebt vast wel eens gedacht dat je iets niet kon of niet durfde…. én het is je toch gelukt !  Kijk eens naar deze coronatijd, alles is anders en je gaat in deze rare tijd wel door, hoe lastig dat soms ook is. Hoe dat kan ……. je gebruikt jouw vlinderkracht ! Misschien heb je wel nieuwe manieren van contact maken bedacht of heb je ontdekt dat je in alle rust goed bent in schrijven en tekenen of heb je allerlei fijne oplossingen bedacht…….Dát is jouw vlinderkracht !

Deze middag ga je op zoek naar jouw vlinderkracht en maak je een vlinderkrachtstok. Je knipt vlinders van papier, schrijft je vlinderkracht erop en versiert ze. De vlinders worden aan de stok gehangen en deze stok versier je met draad en kralen. Hang hem thuis op een fijne plek en je hebt altijd direct zicht op al jouw vlinderkracht !! ( vanaf +/- 6 jaar) 

 Of je maakt je eigen krachtvlinder van vilt.( vanaf +/- 8 jaar)  De voorgeknipte vilten vlinder versier je met je favoriete kleur draad en kralen. Je maakt mooie gekleurde kaartjes waar je jouw vlinderkracht op schrijft en versiert het doosje waar alles in kan. Zet het doosje op een fijne plek en je hebt altijd je vlinderkracht binnen handbereik !!  ( weet je dat dit doosje Vlinderkracht ook te koop is ?! , Om te versturen of om gewoon zelf te houden en in alle rust nog een mooie eigen krachtvlinder te maken….)

 Kosten; €15– p/p incl. materialen, sap en iets lekkers.           Ongeveer 1.5 uur       Max. 4 kinderen                 

 Locatie; Engelberg 13 , Leersum

Opgeven: devlinderkindercoaching@gmail.com                  06-12190204   of via het contactformulier

                                                                                                     

 Lievereisbeestje

Het Lievereisbeestje maakt de wereld graag wat vrolijk ! Iedereen kent vast wel mijn familie het lieveheersbeestje, het kevertje met 7 zwarte stippen. Ik lijk daarop met dit verschil dat ik één Gouden Toverstip heb en graag reis. Je kan mij overal vinden en mag mij houden of doorgeven. Ik verras, maak blij en vrolijk en help absoluut bij een mopperdag…..Kortom; ik maak de wereld graag een beetje vrolijk !

In het kleine boekje staat het bijzondere verhaal geschreven hoe het Lievereisbeestje ontstaat, het verhaal van de prachtige Lievereisbeestjesfee, het verhaal van het giebelende steentje dat langzaam maar zeker verandert in een héél bijzonder Lievereisbeestje met een glimmende Gouden toverstip en met een bijzondere functie. Met prachtige sfeervolle tekeningengemaakt door Niek Schuil-Hussel van De Prentenmaker !

Dit kleine boekje met een grote boodschap is verpakt in een jute zakje met daarin ook een Lievereisbeestje 🙂 . Het pakketje ontvangen is op zich al een kadootje en ook erg leuk om te versturen naar iemand die je dierbaar is of wel even een glimlach gebruiken kan of…………

 

 Maak je eigen Wollydoll     KrachtVlinder    en meer……….

Hieronder staan de geplande Workshops of stel zelf een datum voor :

Een datum plannen is in deze tijd wat lastig maar mocht de vraag er zijn, neem dan gerust contact op !!!!!!! 

stel een datum voor

13.30 – +/-16.00 uur

stel een datum voor

9.30 – +/-12.00 uur

stel een datum voor

19.00 – +/-21.30 uur