Wollydoll

Dit empathiepopje helpt kinderen en volwassenen om een akelige gebeurtenis, nare ervaring, boze of verdrietige bui te verwerken Keer het sippe gezichtje naar je toe om het negatieve verhaal toe te laten.       Draai het popje om, spiegel je aan de lach en relativeer!

De WollDoll is te koop in 2 formaten: groot (±16 cm) en klein (±11 cm)

Bij een bestelling dient u er rekening mee te houden dat ieder popje handgemaakt en dus uniek is. U kunt u voorkeur van uitvoering doorgeven (bekijk evt. de foto’s).Het kan voorkomen dat het door u gekozen popje in detail iets afwijkt van het naar u gestuurde exemplaar, maar zal in grote lijnen overeenkomen. De mogelijkheid bestaat eventueel om telefonisch contact op te nemen om de door u gevraagde uitvoering even door te spreken.

De WollyDoll is niet alleen te koop maar ook geheel naar eigen idee te maken tijdens een gezellige en ontspannen workshop. Voor kinderen, volwassenen en zeker ook erg aantrekkelijk voor ouder en kind samen. Tijdens een 2 tot 2.5 uur durende workshop kies je je vilt en garen en knip je de basisvorm. Geef je fantasie de ruimte en borduur het gezichtje aan beide kanten. Naai de vorm met de hand dicht, vullen met wat schapenwol en evt. verfraaien met haren,oren ed.

Zo ontstaat onder je handen jouw eigen unieke WollyDoll !

Maak je eigen Wollydoll

Hieronder staan de geplande WollyDoll-sessies: 

stel een datum voor

13.30 – +/-16.00 uur

stel een datum voor

9.30 – +/-12.00 uur

stel een datum voor

19.00 – +/-21.30 uur