WollyDoll             VlinderKracht               Lievereisbeestjes           en meer………

 

Dit empathiepopje helpt kinderen en volwassenen om een akelige gebeurtenis, nare ervaring, boze of verdrietige bui te verwerken Keer het sippe gezichtje naar je toe om het negatieve verhaal toe te laten.       Draai het popje om, spiegel je aan de lach en relativeer!

De WollDoll is te koop in 2 formaten: groot (±16 cm) en klein (±11 cm)

Bij een bestelling dient u er rekening mee te houden dat ieder popje handgemaakt en dus uniek is. 

De WollyDoll is niet alleen te koop maar ook geheel naar eigen idee te maken tijdens een gezellige en ontspannen workshop. Voor kinderen, volwassenen en zeker ook erg aantrekkelijk voor ouder en kind samen. Tijdens een 2 tot 2.5 uur durende workshop kies je je vilt en garen en knip je de basisvorm. Geef je fantasie de ruimte en borduur het gezichtje aan beide kanten. Naai de vorm met de hand dicht, vullen met wat schapenwol en evt. verfraaien met haren,oren ed.

Zo ontstaat onder je handen jouw eigen unieke WollyDoll !

Vlinderkracht

  Je hebt vast wel eens gedacht dat je iets niet kon of niet durfde…. én het is je toch gelukt !  Kijk eens naar deze coronatijd, alles is anders en je gaat al deze rare weken wel door, hoe lastig dat soms ook is. Hoe dat kan…..? Dát is jouw vlinderkracht !

Deze middag ga je op zoek naar jouw vlinderkracht en maak je een vlinderkrachtstok. Je knipt vlinders van papier, schrijft je vlinderkracht erop en versiert ze. De vlinders worden aan de stok gehangen en deze stok versier je met draad en kralen. Hang hem thuis op een fijne plek en je hebt altijd direct zicht op al jouw vlinderkracht !! ( vanaf +/- 6 jaar) 

 Of je maakt je eigen krachtvlinder van vilt.( vanaf +/- 8 jaar)  De voorgeknipte vilten vlinder versier je met je favoriete kleur draad en kralen. Je maakt mooie gekleurde kaartjes waar je jouw vlinderkracht op schrijft en versiert het doosje waar alles in kan. Zet het doosje op een fijne plek en je hebt altijd je vlinderkracht binnen handbereik !!

 Kosten; €15– p/p incl. materialen, sap en iets lekkers.           Ongeveer 1.5 uur       Max. 4 kinderen                 

 Locatie; Engelberg 13 , Leersum

Opgeven: devlinderkindercoaching@gmail.com                  06-12190204   of via het contactformulier

                                                                                                     

 Maak je eigen Wollydoll     KrachtVlinder    en meer……….

Hieronder staan de geplande Workshops of stel zelf een datum voor : 

stel een datum voor

13.30 – +/-16.00 uur

stel een datum voor

9.30 – +/-12.00 uur

stel een datum voor

19.00 – +/-21.30 uur